Sunday, March 25, 2012

Tag-Me, Tag-You

Eeny Meeny Miny Moe.. Catch the Squirrel by it's toe... If it squeaks let it go.. Eeny Meeny Miny Moe..

Yeyyyy.. You remember this Funny kid's song? The occasional 'You are in my team', 'You are the Chaser' .. Gosh!! I miss my childhood.. Do you too? :)

Keeping our lovely childhood memories in mind, here is a fun Tag-O-Mania!!! Like 'I tag you' and instead of 'You tag me', we tag some more: cos we are matured! ;)

*This would be a long post but I will try to make it as much fun as possible*

So here are the Rules :)



Rule#1: Put the rules on your blog.
Rule#2: Every person who is tagged in this activity should tell 11 things about themselves, then answer the questions asked by the person who tagged you, then tag 11 other people and ask them 11 different questions. 
Rule#3: Let the people whom you tagged know you've done so.
Rule#4: Don't tag anyone who's been tagged before.
Rule#5: Really do tag 11 others, don't go all ''if you want to take this tag''

I have been tagged by TWO People :) Emm from Circular Insanity and Bulbulvish from Elegance Stylized. Thank you girls <3

11 things about me: You already know so much about me through various Awards :D So here is something different.. 

  1. I Love Sidney Sheldon Novels.. I've read Rage of Angles, The Bloodline & If Tomorrow comes as of now :)
  2. A stupid thing- I plan to buy a saree (google it if you don't know what a saree is.. :)) for my College Farewell; according to my body status at that time!!!!!! Hahahaha.. weird.. right? :P If I achieve Hot abs till May then a 'Thin Border' saree else a net one with a sexy back!! ;) ..
  3. Every-time my eyes bore upon working on computer/Laptop: I look at 20ft for 20 seconds.. :D
  4. I love Home-cooked Food.. My mother's hand made pizza tastes more like a Desi-Pizza full of healthy vegetables than the usual Pizza which tails Guilt and muffin-top :P
  5. I don't know whether I should disclose this or not..Or I've disclosed this in any previous posts (I hope not!).. But I'm not able to tell anything so here I go.. I don't do Eyebrows :P Have just done twice in my life :D (Birthday and Marriage)
  6. I have stupid and cute 'little' friends like me..Who are kid at heart <3
  7. Music makes me smile even if I've crossed my threshold!
  8. This will and should come in every 'tell me about yourself list".. I HAVE TO GO NEW YORK ONCE!! And I probably didn't tell you what I'd do there.. I'd visit MacLaren's Bar, a strip club where Barney goes, Burger21, Hoser Hut.. Basically every place where HIMYM has been shot! And Paris, Italy, Las Vegas too :D
  9. My friends say, I'm high on Life!!!!:D Gooooood yeyyyyy
  10. Random- I own a Samsung Galaxy fit mobile phone!! No, nothing more to tell about this one.Thought you'd like to know :P
  11. I'm proud of everyone and everything in my Life :)


So to answer Emm's Questions :)

1. One Addiction?
Ans: Washing hands!!!


2. Your Favorite Actor is?
Ans: Will Smith and Richard Gere (Hollywood) and Aamir Khan (Bollywood)


3. Have you tried touching your nose with your tongue?






Ans: Yes :P But Unsuccessful .. :D


4. Would you be ready to wake up at 6 in the morning everyday? If yes, then what do you expect in return?
Ans: Yes I will be ready :) But I expect a great body in return including my guilty pleasures!!! *hahaha*


5. One thing you wish you had?






Ans: Technically speaking~ A high Metabolism Rate!! Meaning.. Eating endlessly, shamelessly and carelessly: without gaining weight or getting out of shape *Dream* ..Sigh.. :D


6. Last Movie that you liked was?
Ans: I haven't watched 'Kahaani' yet, so it has to be "Eat Pray Love", at home :)


7. One thing very few people know about you?
Ans: That I have changed for the Best now :)


8. One brand that you wish would go on sale?
Ans: Chanel


9. Ideal birthday gift for you would be? 
Ans: Ideal??? Ummm.. Anything from Zara or Forever 21.. I currently I'm high on these brands!


10. What makes you want to keep Blogging?
Ans: My Lovely readers and their wonderful words of appreciation... Like really!!


11. What did you eat before yesterday in dinner?
Ans: Ladyfinger and chapatis :D




Bulbulvish's Questions :)


1. Favorite Quotation?


I've many :D
~ "If you wait to do everything until you're sure it's right, you'll probably never do much of anything"


~" Just because somebody doesn't love you the way you want them to, doesn't mean they don't love you with all they have "



2. Flats or Heels?
Ans: This one's easy.. F.L.A.T.S!!!!!

3. Apple or Blackberry or None?



Ans: I don't own a Blackberry but BB it is :)

4. Jeans or Skirt?
Ans: I'm comfortable in Jeans but I like skirt :)

5. Favorite Food Item?
Ans: I cannot be partial towards any food...They should be treated equally.. hahahahha.. I love food..Can't pick:)

6. Favorite Fashion Blogger and Blog?
Ans: Well many of you might know I recently gave 2 awards to my favorite Bloggers! So it's Surabhi and Sam from The Eternal Voice of my Mind and Frills and Thrills, respectively :)

7. Chic or Tomboyish?
Ans: Chic any day!!!!

8. Hills or Mountains?
Ans: None, I like beaches..

9. Kind and Caring or self possessed?
Ans: Former :)

10. Money or pride or Fame? Why? if all.. Put into order with reason
Ans: Pride- (in a positive note) .. Humans are never satisfied, only when I'm satisfied I will see whether or not I need other two!
Money- I might brag that I don't want it but I want Jimmy Choos' and to travel around the world.. For wish fulfillment :)
Fame- It is important but as compared to the above, it's not necessary.. Even If I've fame, I won't be happy if I'm not satisfied...


11. Favorite Drink?
Ans: I like juices.. No cocktails/mocktails.. But in terms of Alcohol- I like Gin and vodka ;)


PHEW.. Not bad...Right??? Did I bore you?:(


Just 11 questions to be asked to 11 of my friends :)


1. What do you prefer? Make-up when going out or a natural look with just kohl or lip gloss?
2. Do you believe in Love at first sight? Yes/No- Elaborate if you want to/why not?
3. What are the three most important things to make it work in a relationship?
4. Mystery or History (knowing someone before hand)? 
5. Summer or winter?
6. How I met your mother, Big Bang Theory, Gossip girl, Pretty little liars, Two and a half men and The family guy. Rank in order of preference.. 
7. If you really had to choose between one, then Harry Potter or Twilight?
8. Do you think before you speak or speak before you think?
9. What is the greatest thing that a person has done for you to show his/her love (friendship, relationship etc.)?
10. What is the one thing that always make you smile, no matter what!
11. Have you tried holding your breadth while showering?:P IF yes, then for how long can you do it? ;)


So now when my questions are over.. I'll tag 11 bloggers :)


1. Miss Starshiny
2. The shopaholic Diaries
3. Frills and Thrills
4. Fashionistas stop
5. The Eternal Voice of my Mind
6. Pink Clouds
7. New York Doll
8. Hii. Chabe
9. Glam Kitten's Litter Box
10. Famous..in my own mind
11. Crazy Pop Lock

This is the last post until my Contest.. Hopefully I will be 250 soon :D Just 4 more to go :)

IMPORTANT ANNOUNCEMENT: I've participated in a fabulous giveaway by Squared. Here is the LINK. It is so amazing... It will blow your mind!!:D :)

Until then
Keep Loving <3

xoxo
Akanksha